WERKELIJKE STAAT

Ucraft

Kunt u geen verbinding maken met Ucraft? Probeer je Ucraft te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Ucraft perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Ucraft -service lijkt te werken!

Ucraft frequente storingen

Op dit moment zijn er vele platforms voor het maken van websites, maar is onlangs op de markt komen van een nieuw platform genaamd Ucraft, met een van de hoofdkenmerken van het verrijken van de gebruikerservaring.

Ucraft is een schepper van websites die kunnen worden gebruikt door iedereen, het platform maakt het ontwerpen van websites makkelijker voor gebruikers die geen kennis of ervaring in web design hebben of die niet beschikken over de programmering vaardigheden.

In aanvulling op de eerder genoemde platform bevat een tool om logo's, ook een schepper van landingspagina's te creëren. Gebruikers hebben de mogelijkheid om maximaal 14 websites een andere pagina met verschillende subdomeinen, gratis bij Ucraft.

Zoals alles in sommige gevallen mogelijk is, is aanwezig platform foutmeldingen, dus dan laten we u zien hoe ze op te lossen.


De foutmelding ""Kan dit formulier in te dienen, omdat SSL is ingeschakeld in uw domein, maar nog niet op haar website."" Er kunnen enkele extra records in DNS-beheer domein, want het de extra elimineert. Als het probleem aanhoudt wordt aangeraden om contact technische ondersteuning voor een betere oplossing, eindelijk ergste raden wij u niet nodig om de website te verwijderen en een nieuwe maken.


De foutmelding ""Error privacy"". Dit komt omdat de naam van het domein kocht niet is ingesteld op Ucraft. Om dat te gaan naar Configuratiescherm> Open het toepassingsdomein te repareren> klik op Verbinden bestaand domein> voer de naam van het domein bestaat in het veld Domain Name> klik op Verbinden> is het belangrijk om ervoor te zorgen dat DNS-records toe te voegen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Ucraft? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Ucraft, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Ucraft, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Ucraft toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Ucraft vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Ucraft


Kopie URL