WERKELIJKE STAAT

Ubisoft

Kunt u geen verbinding maken met Ubisoft? Probeer je Ubisoft te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Ubisoft perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Ubisoft -service lijkt te werken!

Ubisoft frequente storingen

Ubisoft Uplay is een dienst van algemeen distributie, multiplayer, digitale rechten en communicatie. Deze service is beschikbaar op diverse platformen, zoals de PlayStation, Microsoft Windows, Xbox, Wii, Android ... Vervolgens zullen we een algemene misvatting over deze dienst die haar perfect functioneren schaadt en hoe het kan worden vastgesteld verklaren.


Laten we eerst eens praten over de fout 17002. Dit probleem doet zich om verschillende redenen, maar de meest voorkomende is dat je niet bent ingelogd op het account waarop Ubisoft heeft het spel. Het kan ook zijn omdat het spel die wil toegang is niet meer beschikbaar sinds speelde een demoversie. Als de fout is nog steeds duidelijk en is niet voor een van deze redenen, neem dan contact op met de klantenservice bij Ubisoft. We hopen dat onze verklaring van deze bekende fout Ubisoft heeft u een grote hulp gegeven.


Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Ubisoft? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Ubisoft, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Ubisoft, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Ubisoft toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Ubisoft vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Ubisoft


Kopie URL