WERKELIJKE STAAT

TypePad

Kunt u geen verbinding maken met TypePad? Probeer je TypePad te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of TypePad perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De TypePad -service lijkt te werken!

TypePad frequente storingen

TypePad is een blogging service die een eenvoudige interface voor beginners en ervaren bevordert. Dit platform heeft zijn eigen blog hosting. Het heeft ook een verscheidenheid aan producten om ervoor kiezen als plug-ins op de blog aan te passen. De dienst is beschikbaar in verschillende talen en in verschillende landen van de wereld. Typepad werd gemaakt door Endurance International Group en is gebaseerd op de Mvable Type Six Apart platform.

Het is echter mogelijk dat Typepad huidige problemen bij het inloggen. Dus hebben we een aantal mogelijke oplossingen samengesteld.


""Ik kan niet inloggen""

Ik controleren of de gebruiker probeert te Typepad te gaan met een gebruikersnaam en wachtwoord correct, maar dit is het niet mogelijk de toegang is het mogelijk dat het probleem bij de webbrowser. Om dit probleem te verwijderen navigatiegegevens, geschiedenis en cookies van hetzelfde op te lossen. Om dit te doen, tegelijkertijd druk op ""Ctrl + F5"" op Windows en Mac ""Cmd + Shift. + R"".

""Ik kan u in te loggen vanuit Internet Explorer""

De gebruiker kan nodig zijn om de instellingen van de browser te veranderen. Om dit Ga naar Extra> Internet Opties> Privacy> Instellingen> locaties te doen. Moet het adres login Typepad die ""https://www.typepad.com/secure/services/signin"" in het adresvak van de website zou uiteindelijk op Toestaan ​​in te voeren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met TypePad? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van TypePad, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot TypePad, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer TypePad toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die TypePad vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van TypePad


Kopie URL