WERKELIJKE STAAT

Twitter

Kunt u geen verbinding maken met Twitter? Probeer je Twitter te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Twitter perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Twitter -service lijkt te werken!

Twitter frequente storingen

Twitter is een sociaal netwerk van het moment. Hiermee kunt u berichten van maximaal schrijven tot 140 karakters. De elementen die Twitter een sociaal netwerk te maken zijn ""trending topics"" en hashtags. Veel gebruikers definiëren Twitter als een leuke en efficiënt sociaal netwerk. De inhoud ervan is zo innovatief dat een grote verslaving veroorzaakt. De uitspraak die zeker in Twitter wordt herhaald is de typische foutmelding. 


Dit betekent dat Twitter momenteel overbelast is. Dit feit houdt in dat je geen toegang hebt tot de inhoud. Helaas, het enige antwoord dat we kunnen geven is om te wachten totdat het systeem terugkeert naar de normale werking. Vergeet niet om de meeste foutmeldingen voorkomen, moet de internetverbinding en de goede werking te controleren. Wij hopen dat onze informatie nuttig is geweest om de oorzaak van de fout van Twitter weten. 

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Twitter? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Twitter, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Twitter, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Twitter toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Twitter vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Twitter


Kopie URL