WERKELIJKE STAAT

TurboTax

Kunt u geen verbinding maken met TurboTax? Probeer je TurboTax te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of TurboTax perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De TurboTax -service lijkt te werken!

TurboTax frequente storingen

TurboTax is een speciale software voor de Amerikanen voor te bereiden op belastingaangiften. Geproduceerd door Intuit voor Microsoft Windows, Mac, Android en iOS-besturingssystemen.

U kunt soms aanwezig TurboTax mislukkingen, dus dat is niet naar beneden bieden een aantal mogelijke oplossingen.


De foutmelding ""Error code 65536. TurboTax Onverwachte fout"" Dit probleem doet zich meestal wanneer gebruikers proberen TurboTax op hun computers te installeren. Op te lossen dit vervelende bug raden u aan de antivirus voordat u TurboTax te schakelen en firewall. Mogelijk moet u het installatiebestand uitvoeren als beheerder, doe het door met de rechtermuisknop op het bestand> als administrator uitvoeren.

Een andere oplossing is het downloaden van de Fix-it hulpmiddel TurboTax, die deze problemen oplost. Het is ook mogelijk dat de gebruiker een aantal diensten van de Task Manager op het tabblad Processen van Taakbeheer> Klik met de rechtermuisknop op deze> Finish taak uit te schakelen, want het gaat Ctrl + Shift + Esc> meer gegevens> logvermelding MSIEXEC.EXE het menu. Eenmaal in Process Manager onkruid te lokaliseren alle bestanden msiexec.exe en de taak te voltooien.

U kunt soms wat gebruikers die ze tegenkomen de ""Fout 42015 TurboTax"", dat is vrij vaak voor en treedt op wanneer de gebruiker probeert om haar bij te werken. Om dit vervelende bug op te lossen wij raden u aan eerst een back-up van al uw gegevens. Om dit ga naar het menu in de linkerbovenhoek te doen, kies Opslaan als.

Zorg ervoor dat uw internetverbinding optimaal is en vervolgens handmatig de update te downloaden. Om dit te doen, in de buurt TurboTax downloaden vervolgens het update-bestand en te openen na het downloaden, volg de instructies.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met TurboTax? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van TurboTax, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot TurboTax, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer TurboTax toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die TurboTax vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van TurboTax


Kopie URL