WERKELIJKE STAAT

TuneIn Radio

Kunt u geen verbinding maken met TuneIn Radio? Probeer je TuneIn Radio te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of TuneIn Radio perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De TuneIn Radio -service lijkt te werken!

TuneIn Radio frequente storingen

TuneIn Radio is een webapplicatie voor radio-liefhebbers. Deze toepassing maakt toegang tot de stations in het gebied waar de gebruiker en geeft ook toegang tot een groot aantal internationale kanalen. Het is belangrijk om te zeggen dat het toegang tot meer dan 50.000 FM en AM heeft.

TuneIn is beschikbaar voor web browser, alsmede voor apparaten zoals Android, iOS, Blackbery, Windows Phone, onder anderen. U kunt deze geheel gratis platform te gebruiken, is het alleen nodig om een ​​goede internetverbinding hebt.

In sommige gevallen kunt u gepresenteerd TuneIn foutmelding, dus aangeven hoe je kunt oplossen.


Sommige Windows-gebruikers hebben geklaagd omdat de toepassing gooit de transmissie fout. Soms deze fout kan worden veroorzaakt door Avast, omdat dit blokkeert de toegang tot webservices met behulp van TuneIn te zenden. Om deze gebruiker op te lossen wordt aanbevolen dat als je dit programma of een andere beveiliging van derden te gebruiken, tijdelijk uitschakelen en controleer of de applicatie goed werkt. U kan ook nodig hebben om het besturingssysteem en het oplossen van problemen toepassing bij te werken.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met TuneIn Radio? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van TuneIn Radio, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot TuneIn Radio, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer TuneIn Radio toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die TuneIn Radio vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van TuneIn Radio


Kopie URL