WERKELIJKE STAAT

Tumblr

Kunt u geen verbinding maken met Tumblr? Probeer je Tumblr te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Tumblr perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Tumblr -service lijkt te werken!

Tumblr frequente storingen

Tumblr is een platform microbloguero waarmee de gebruikers afbeeldingen, video's, teksten, links, quotes en audio te posten. Tumblr is een sociaal netwerk, omdat het mogelijk is dat uw gebruikers anderen kunnen volgen en kunnen de gegevens in deze samen te bekijken. Het belangrijkste doel van Tumblr is om te delen materiaal met andere gebruikers kunnen ook blogberichten te maken op het platform evenals animated gif publiceren formaat beelden. Een belangrijk kenmerk van Tumblr is waarmee je blogs eenvoudig en snel te maken. Tumblr heeft applicatie voor mobiele apparaten met Android en iOS-besturingssystemen.

Sommige gebruikers hebben geklaagd omdat soms de applicatie is defect.


IOS gebruikers hebben al geklaagd dat de aanvraag niet goed zal werken. Dit op te lossen is het belangrijk om bijgewerkte stuurprogramma en toepassing hebben. Als de toepassing niet goed werkt als volgt te werk:

1 Meld uzelf af en vervolgens weer.

2- Change mobiele data naar Wi-Fi.

3- verwijderen en de toepassing Tumblr opnieuw te installeren.

4- Start uw mobiel.

Voor Android-gebruikers die fouten bij de toepassing van Tumblr, probeer dan het volgende:

1 Meld uzelf af en vervolgens weer.

2 Verander het mobiele netwerk naar een Wi-Fi-data.

3- Gegevenscache wissen Tumblr.

4 Verwijder de toepassing Tumblr opnieuw te installeren.

5- U mag zo nu en dan een volledige opslagapparaat, gegevens verwijderen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Tumblr? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Tumblr, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Tumblr, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Tumblr toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Tumblr vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Tumblr


Kopie URL