WERKELIJKE STAAT

Tubebuddy

Kunt u geen verbinding maken met Tubebuddy? Probeer je Tubebuddy te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Tubebuddy perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Tubebuddy -service lijkt te werken!

Tubebuddy frequente storingen

TubeBuddy is een hulpmiddel dat wordt geïnstalleerd als een uitbreiding van de browser en voor het beheren, optimaliseren en om uw eigen YouTube-kanaal. Het voegt ook een aantal nieuwe functies aan de YouTube-interface en biedt een gratis versie en een betaalde.

Belangrijk is TubeBuddy is gecertificeerd door YouTube om goed gebruik te maken van deze tool te maken is het noodzakelijk om de YouTube-account te koppelen aan TubeBuddy. Het is raadzaam om Google Chrome-browsers en Mozilla Firefox te installeren.

Als u YouTuber of je jezelf te wijden te plaatsen video's op YouTube raden het gebruik van dit instrument, maar kan soms problemen opleveren TubeBuddy, dus dat is niet naar beneden bieden een aantal mogelijke oplossingen.


De TubeDuddy probleem is het werk gestopt. Om dit op te lossen adviseren wij het volgende:

Oplossing 1 - Status controleren

Het is mogelijk dat soms de server TubeBuddy huidige problemen, zodat de gebruiker moet wachten. Maar ik kan dit controleren door naar de statuspagina TubeBuddy of via zijn Twitter-account.

Oplossing 2 - Log

Soms is de browserextensie of bijgewerkt, zodat u automatisch de sessie TubeBuddy kan verbreken. Dus moet de gebruiker zich opnieuw aanmelden met uw Google-account.

Oplossing 3 - Sta toegang tot TubeBuddy

Eenmaal geïnstalleerd TubeBuddy anker het complement in de Chrome-browser om dit te doen, klik op ""Extensions""> Klik op het pictogram pin om het te beveiligen> klik op ""Manage extensie"" en laat beide TubeBuddy toegang tot YouTube.

Oplossing 4 - Update uw browser

TubeBuddy kan mislukkingen te presenteren omdat de browser niet wordt bijgewerkt, dus is het raadzaam dat u uw browser te upgraden, in de buurt, de computer opnieuw op en open deze opnieuw.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Tubebuddy? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Tubebuddy, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Tubebuddy, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Tubebuddy toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Tubebuddy vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Tubebuddy


Kopie URL