WERKELIJKE STAAT

Trend Micro

Kunt u geen verbinding maken met Trend Micro? Probeer je Trend Micro te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Trend Micro perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Trend Micro -service lijkt te werken!

Trend Micro frequente storingen

Trend Micro, een security software die biedt meerdere bedreiging verdediging technieken om ofwel te beschermen op beschuldiging van fysieke, virtuele en nieuw werk. Trend Micro beveiliging optimaliseert koppel platformen en applicaties die behoefte aan bescherming en prestaties te maximaliseren. Deze software stopt de ransomware zodat de gebruiker veilig kunnen genieten van digitale leven, het beschermt ook malware-bedreigingen, online winkelen, bankieren en nog veel meer.

U kunt Trend Micro deze uitspraak, dit aangeven te doen in geval van aanraking te komen.


De foutmelding ""Installatie mislukt"". Dit probleem kan optreden omdat u niet beschikt over een goede internetverbinding hebt.

Om dit het eerste wat je hoeft te doen op te lossen is te controleren of de configuratie van de netwerkverbinding correct is. Aangezien er mogelijk problemen met de verbinding als gevolg van onjuiste DNS-instellingen, gateway of proxy. Soms heb je misschien niet alle cookies hebben aanvaard in de browser terwijl de download klaar is.


""Fout kan geen contact opnemen met Trend Micro."" Deze fout doet zich voor wanneer de software Trend Micro kan geen verbinding met de server om de laatste updates van het programma te krijgen. Om dit probleem moet u het adres van de DNS-server te veranderen op te lossen, is het mogelijk er een aantal programma's die in strijd zijn, moet deze worden verwijderd. Een andere oplossing is om te zoeken naar mogelijke virussen of spyware die er bestaan ​​op uw computer.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Trend Micro? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Trend Micro, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Trend Micro, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Trend Micro toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Trend Micro vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Trend Micro


Kopie URL