WERKELIJKE STAAT

Transferwise

Kunt u geen verbinding maken met Transferwise? Probeer je Transferwise te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Transferwise perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Transferwise -service lijkt te werken!

Transferwise frequente storingen

U wilt mogelijk soms om geld te sturen naar een vriend of familielid dat in het buitenland en die andere valuta verschillend van de onze, dus er TransferWise, een bedrijf dat zich toelegt op het maken van geld naar het buitenland beheert. Het is een veel zuiniger voor gebruikers om hoge provisies die beurs en banken alternatief te vermijden.

U kunt gebruik maken van TransferWise maken via de browser of ook voor de toepassing voor mobiele apparaten.

Het kan dat soms deze foutmelding gebeuren dan u de juiste oplossingen proporcionares.


Gebruikers vaak proberen om hun transfers te maken van de toepassing, maar de log in hen het bericht ""Kan geen verbinding maken TransferWise"" die van de als gevolg van slechte internetverbinding. De gebruiker moet ervoor zorgen dat de mobiele gegevens heeft om de toepassing uit te voeren, dus het is aan te raden om het apparaat om de belasting van het netwerk opnieuw op. Als het probleem zich blijft voordoen contact op met uw netwerk provider.


TransferWise soms maakt continue updates om een ​​betere service te bieden. Dus soms fouten optreden platform en komt tot uiting in gebruikers, is de oplossing voor dit bericht te wachten op degenen die verantwoordelijk zijn om het probleem op te lossen. Het is belangrijk om te communiceren met de technische support team van TransferWise gebeurt deze uitspraak, zodat ze kunnen oplossen.

Het is belangrijk op te merken dat er een goede werking van de applicatie is het ook bijgewerkt zijn compatibel met uw smart device. Evenals voor de pc-versie van de toepassing is het belangrijk om een ​​goede verbinding met het internet te hebben.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Transferwise? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Transferwise, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Transferwise, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Transferwise toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Transferwise vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Transferwise


Kopie URL