WERKELIJKE STAAT

Township

Kunt u geen verbinding maken met Township? Probeer je Township te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Township perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Township -service lijkt te werken!

Township frequente storingen

Township, is een stad gebouw spel waar de speler zich ontwikkelt strategieën en het beheer van casual gesneden. Dit spel is vooral voor degenen die genieten van het beheren, bouwen en verzamel items, Township belangrijkste kenmerk is dat de speler is verantwoordelijk voor een behoorlijk beheer van het hele spel, omdat anders de stad zal niet groeien.

Met dit spel zal de gebruiker de burgemeester, ingenieur en econoom van het gebied zijn. Kan doen om te beginnen groeiende economie van de primaire sector, oogsten en de zorg voor landbouwhuisdieren. Met behulp van real-time als een middel om de vruchten te plukken, om voldoende elementen om load goederentreinen te krijgen en te ontvangen bouwmateriaal.

Sommige gebruikers hebben klachten ingediend wanneer je het spel start, dus dan aangeven hoe dit te verhelpen.


In sommige gevallen kan het spel onverwacht afgesloten en geeft het apparaat wordt zwart. Om dit probleem op, uitschakeling van de telefoon, wachten paar minuten op te lossen, start en weer open het spel. U kunt ook proberen te verwijderen en het spel opnieuw te installeren.


Het is heel gebruikelijk voor Windows Phone-gebruikers hebben problemen met het downloaden van dit spel en gooi de foutmelding ""gebeurde er iets onverwachts heeft."" Om deze boodschap te lossen vervelend het wordt aanbevolen om de gebruiker in staat om het spel te installeren in het geheugen van de mobiele.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Township? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Township, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Township, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Township toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Township vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Township


Kopie URL