WERKELIJKE STAAT

Telegram

Kunt u geen verbinding maken met Telegram? Probeer je Telegram te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Telegram perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Telegram -service lijkt te werken!

Telegram frequente storingen

Telegram is een messaging-dienst vooral gebruikt om de gesprekken met wie je wilt en wanneer je wilt houden. De functies zijn zeer vergelijkbaar met Whatsapp, omdat ze kunnen ook audiobestanden en make videogesprekken te sturen. Echter, een onderscheid dat Telegram over Whatsapp heeft en trekt veel gebruikers hun kanalen. Deze dienen om de openbare berichten naar gebruikers te verspreiden en kan duizenden thema's (winkelen, video's, afbeeldingen, spelletjes ...) Op dit moment bestaan ​​nog steeds bepaalde fouten die afbreuk doen aan de perfecte Telegram service. Een zeer typische en dat veel gebruikers hebben dit platform ervaren is een bug die voorkomt dat de toepassing register.


Dit bericht verschijnt wanneer het systeem te weinig tijd aandelen detecteert. Meestal gebeurt er als er een herhaalde het versturen van de sms-code op de rekening proberen te activeren. De oplossing is in de eerste, klik op de technische details van het bericht. Enkele ogenblikken later zal de foutmelding verdwijnen en dat is wanneer je opnieuw kunt toepassen van de code om de registratie Telegram af te ronden. We hopen dat u behulpzaam zijn. 


Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Telegram? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Telegram, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Telegram, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Telegram toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Telegram vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Telegram


Kopie URL