WERKELIJKE STAAT

SonicWall

Kunt u geen verbinding maken met SonicWall? Probeer je SonicWall te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of SonicWall perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De SonicWall -service lijkt te werken!

SonicWall frequente storingen

SonicWall, is een leverancier van beveiligingssystemen, waarmee u kunt controleren, beheren en uw netwerk te beschermen. Dit systeem voldoet aan alle dreigingen preventief. Elk apparaat zal worden beschermd tegen zowel externe bedreigingen en mogelijke informatie lekken van binnenuit, dit alles is mogelijk zonder dat de prestaties van servers, werkstations of laptops.

SonicWall maakt gelijktijdige beheer van alle apparaten en biedt gedetailleerde rapporten van de acties om het netwerk te beschermen, zowel bedreigingen gedetineerd als frauduleus toegang pogingen, kwetsbaar exploratie en natuurlijk alle andere bedreigingen van de veiligheid van het netwerk.

Kan in sommige gevallen aanwezig SonicWall foutmeldingen, leveren daarmee een aantal oplossingen.


De foutmelding ""Kan geen toegang tot het apparaat om veiligheidsredenen"". Deze fout treedt op wanneer u de ""domino"" in te voeren wordt het gebruik van verkeerde letters in hoofdletters. De oplossing hiervoor is om ervoor te zorgen dat de domeinnaam correct is ingevoerd. Het domein kenmerkt hoofdlettergevoelig.


Een foutmelding meestal voor bij gebruikers meestal zijn: ""Je kunt geen toegang tot de server"" Om dit te voorkomen moet de gebruiker ervoor te zorgen dat SSL-VPN is ingeschakeld, want dit klik Netwerk> instellen> WAN-server. Je hebt ook om ervoor te zorgen dat de poort 4433 en SSL VPN die deel uitmaakt van het IP-adres als server.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met SonicWall? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van SonicWall, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot SonicWall, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer SonicWall toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die SonicWall vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van SonicWall


Kopie URL