WERKELIJKE STAAT

Skype

Kunt u geen verbinding maken met Skype? Probeer je Skype te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Skype perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Skype -service lijkt te werken!

Skype frequente storingen

Skype is software die de belangrijkste functie is om directe communicatie te hebben met wie je maar wilt met de mogelijkheid om te bellen en videogesprekken gratis te maken. Je hebt ook de mogelijkheid om veel bestanden en al volledig gratis te delen. Het is momenteel beschikbaar voor PC, mobiel en tablet. Het is erg handig voor virtuele vergaderingen met familie, zaken, vrienden ... omdat de communicatie is onmiddellijk. Dit feit maakt de afstand niet langer een belangrijk genoeg reden om een ​​gemeenschappelijke en overvloedige communicatie tot stand. Voor deze dienst dat biedt Skype is meedogenloos, zullen we de meest populaire fouten die bestaan ​​in deze software uit te leggen en hoe het kan worden opgelost, zodat gebruikers een uitstekende service kunnen krijgen. Deze eerste fout van invloed op gebruikers die willen inloggen vanaf uw Skype-account bedrijf.


Dit probleem kan worden uitgevoerd, omdat de software niet is bijgewerkt of certificaten kunnen niet verkrijgen of te valideren. Hier leggen we de stappen om dit probleem het meest effectief op te lossen: Op het hoofdscherm wanneer u zich aanmeldt, klikt u op de ""mijn login verwijderen van informatie"". Dit proces zal voorkomen dat alle informatie om toegang tot uw zakelijke Skype wordt geëlimineerd. Aan de andere kant, soms een bug die voorkomt dat de goede werking van videogesprekken als Skype is niet in staat om alle webcam manifesten op te sporen.


Dit kan afkomstig zijn van problemen in verband met bestuurders van de camera of het programma is niet bijgewerkt. In het geval we een externe webcam, moet u controleren of deze goed is aangesloten. Om dit te doen, kunnen we het testen op een andere computer om te zien of het werkt en bekijk de USB-poorten. Omgekeerd, als we een geïntegreerde camera gebruiken we moeten erop toezien dat Skype heeft toegang tot de camera te gebruiken. Nog een tip geven wij u om deze fout die de exploitatie van video-oproepen te lossen is Skype-update voor Windows 10 en zijn werkzaam rendement tot het maximum. 


Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Skype? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Skype, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Skype, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Skype toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Skype vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Skype


Kopie URL