WERKELIJKE STAAT

Shazam

Kunt u geen verbinding maken met Shazam? Probeer je Shazam te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Shazam perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Shazam -service lijkt te werken!

Shazam frequente storingen

We hebben vaak een nummer hoor je uit en wilt u uw naam kennen, en dit is er Shazam is een toepassing voor mobiele apparaten, met alleen maar te klikken op een knop Shazam herkent elk nummer gewoon luisteren naar een paar seconden, geeft niet alleen de naam van het nummer maar ook de kunstenaar, de complete discografie van de auteur, album en kan ook de video geplaatst op YouTube dit zijn. Het is mogelijk om met Shazam buy songs rechtstreeks of door Apple Music of Amazon, naast de mogelijkheid in Spotify te luisteren. Deze innovatieve applicatie is gratis voor gebruikers, ook ondersteunt een breed scala van mobiele apparaten die vandaag bestaan ​​in de technologiemarkt. Soms kunt u aanwezig foutmeldingen voor sommige gebruikers in IsNotDown Shazam dus we hebben de oplossing.


Sommige iOS-gebruikers hebben nadelen aan het openen van de applicatie op hun slimme apparaten de foutmelding ""Er is iets mis hier."" Dit bericht wordt meestal verschijnen wanneer er een storing is in de applicatie, dus het is aan te bevelen dat u dezelfde opnieuw installeert, is het belangrijk op te merken dat Shazam compatibel is met het besturingssysteem dat op je iOS-apparaat. Als het probleem zich blijft voordoen, neem contact op met Apple technische ondersteuning.


In sommige gevallen kan Shazam geen nummers te herkennen, die het volgende bericht veroorzaakt: ""Sorry, wij hebben geen resultaten gevonden! Houd je toestel bij de muziek die wordt afgespeeld. "" Deze boodschap moet zijn, want er is een veel lawaai rond en de aanvraag niet aan de muziek te herkennen, is het ook mogelijk dat de song die u zoekt is niet in de database Shazam want er is een eindeloze variatie van liedjes en artiesten wereldwijd . 


Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Shazam? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Shazam, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Shazam, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Shazam toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Shazam vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Shazam


Kopie URL