WERKELIJKE STAAT

Sbcglobal

Kunt u geen verbinding maken met Sbcglobal? Probeer je Sbcglobal te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Sbcglobal perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Sbcglobal -service lijkt te werken!

Sbcglobal frequente storingen

Je hebt een e-mailadres vandaag is het meest voorkomende, alle mensen hebben één, dus er zijn veel bedrijven domein e-mailadressen, Sbcglobal.net is een erkende domein in de Verenigde Staten en werd uitgegeven door SCB communicatie, die vervolgens werd geabsorbeerd door aT & T. Toch kan dit e-mailadres gemakkelijk te openen vanaf uw mobiele apparaat via internet.


Gebruikers met accounts waarvoor een e-mailadres SBCGlobal soms frequenteren een foutmelding ""Error 521"" Veel van deze mensen hebben geen idee waarom het gebeurt deze fout en hoe het te repareren, dus als je hier zou moeten zijn omdat je een van die gebruikers bent, zullen we de oorzaak van de fout en mogelijke oplossingen uit te leggen.
Error 521, kunnen mensen geen berichten verzenden via uw account Sbcglobal.net dit komt omdat de server niet gemachtigd is om e-mail te sturen, vaak de inhoud is in het bericht kan worden beschouwd als spam of misbruik door wat de server blokkeert IP-adressen van gebruikers en gooit de foutmelding 521. om deze foutmelding, uw e-mailadres op te lossen, als volgt te werk.


Bezoek de website SBCGlobal om ervoor te zorgen of IP-adres geblokkeerd is om de zaak moet verzoeken u uw IP-adres te verwijderen uit de lijst, waar de gebruiker zal rekening moeten worden gehouden informatie te verstrekken aan het proces te voltooien en zijn uw IP-adres kan uit de lijst worden verwijderd.


Als het probleem aanhoudt enige oplossing voor contact technische ondersteuning SBCGlobal die een aantal van de aandacht naar de klant vrij is om haar gebruikers.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Sbcglobal? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Sbcglobal, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Sbcglobal, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Sbcglobal toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Sbcglobal vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Sbcglobal


Kopie URL