WERKELIJKE STAAT

ReCAPTCHA

Kunt u geen verbinding maken met ReCAPTCHA? Probeer je ReCAPTCHA te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of ReCAPTCHA perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De ReCAPTCHA -service lijkt te werken!

ReCAPTCHA frequente storingen

De reCaptcha is een evolutie van de Captcha Google is beschikbaar op de websites een nieuwe technologie om bots te voorkomen dat interactie met hen gemaakt. Met andere woorden, reCaptcha is de Captcha systeem dat Google gebruikt om verkeer dat wordt gegenereerd door geautomatiseerde programma's of bots te detecteren.

Dit systeem controleert of de Internet-gebruiker is een menselijk wezen door het kiezen van een knop, om codes Google begon met behulp van algoritmen, IP-adressen en cookies te slaan. Door deze controles Google houdt het gedrag van de internetgebruikers door te controleren of ze zijn mensen die deze sites te bladeren.

Het is mogelijk dat het proberen om deze codes in te voegen in de lijven reCaptcha deze foutmelding, dus dan aangeven hoe je kunt oplossen.


Het inzetstuk reCaptcha en wordt niet weergegeven in het contactformulier of de registratie gebied van nieuwe klanten kan heel vervelend zijn. Het is de meest voorkomende fout die meestal wordt weergegeven in de multitienda configure. Voor Internet-gebruikers kunnen de reCaptacha bekijken moet zijn ingeschakeld en geconfigureerd de module is hetzelfde als standaard prestashop. Installeren en activeren het wordt gedaan door de flens module> module reCaptcha (waar je moet de publieke en private sleutels te zetten).

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met ReCAPTCHA? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van ReCAPTCHA, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot ReCAPTCHA, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer ReCAPTCHA toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die ReCAPTCHA vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van ReCAPTCHA


Kopie URL