WERKELIJKE STAAT

Movie Maker

Kunt u geen verbinding maken met Movie Maker? Probeer je Movie Maker te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Movie Maker perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Movie Maker -service lijkt te werken!

Movie Maker frequente storingen

Windows Movie Maker is een video editing applicatie die deel uitmaakt van Windows Essentials-software suite. Dit programma stelt gebruikers in staat om video's te bewerken zeer snel en gemakkelijk, hoeft u geen redactionele vaardigheden om gebruik te maken van deze applicatie te maken.

Met Movie Maker kunt u werken met video's, foto's en afbeeldingen. Het heeft ook een verscheidenheid aan effecten, overgangen en u kunt tekst, titels en credits toe te voegen.

Als dat waar is dat dit programma is vrij uitgebreid en praktisch vrij te zijn, maar niet perfect en soms kan mislukken gooien van de volgende foutmelding.


""Foutcode 0x87160138"" Parce deze foutmelding soms wanneer een aantal van de bestanden die u probeert te gebruiken in Movie Marker zijn niet compatibel met de applicatie. Om deze fout te raden we aan JPG voor foto's en MP4-video's op te lossen.


""Windows Movie Maker werkt niet meer"" op te lossen dit als volgt te werk:

1 Klik met de rechtermuisknop op de ""Shortcut Movie Maker""

2- Aceda ""Eigenschappen bestand""> tabblad ""Compatibiliteit"".

3- Controleer de ""Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren""> selecteer uw besturingssysteem

4 Klik op OK> OK.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Movie Maker? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Movie Maker, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Movie Maker, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Movie Maker toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Movie Maker vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Movie Maker


Kopie URL