WERKELIJKE STAAT

Mega

Kunt u geen verbinding maken met Mega? Probeer je Mega te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Mega perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Mega -service lijkt te werken!

Mega frequente storingen

We leven in een tijdperk van de technologie is het belangrijk om onze documenten die zijn opgeslagen in een wolk te houden, is er een heleboel toepassingen die deze dienst aanbieden. Mega hoogtepunten van de vele opties als het biedt een opslagdienst in de cloud, ook met Mega mogelijk is om links naar delen van bestanden maken en nodigen andere gebruikers van dit platform om te werken met documenten.

De belangrijkste doelstelling van Mega is bestand encryptie, dat wil zeggen, alle bestanden of mappen die worden geladen Mega zijn volledig versleuteld, zodat niemand kan weten wat er in hen, alleen de persoon klimmen naar de wolk of andere mensen delen. Belangrijk is dat als de gebruiker zijn om het wachtwoord te verliezen, kunt u alle gegevens verloren gaan.

U kunt soms genereren we Mega foutmelding proberen om de website te gaan.


Deze fout treedt op omdat de browser het web niet kan laden, zodat de gebruiker moet ervoor zorgen delete cookies en caches, evenals disable de extensies die in de browser die het web kan blokkeren; Het is ook mogelijk dat de gebruiker zal hebben om de uitbreiding van de Mega downloaden.

Als het probleem blijft bestaan ​​aan te raden om de internetgebruiker te controleren of de browser wordt bijgewerkt, indien alle hierboven al geprobeerd en zelfs de foutmelding nog steeds geen andere keus om een ​​andere browser te gebruiken.

Belangrijk is dat er een applicatie genaamd MegaDownloader, die niet officieel, maar veel gebruikers hebben om het te gebruiken, dus als de gebruiker zijn om een ​​soort van fout in te dienen met deze Mega applicatie is niet verantwoordelijk voor en biedt geen ondersteuning over haar.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Mega? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Mega, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Mega, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Mega toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Mega vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Mega


Kopie URL