WERKELIJKE STAAT

Meetme

Kunt u geen verbinding maken met Meetme? Probeer je Meetme te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Meetme perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Meetme -service lijkt te werken!

Meetme frequente storingen

Vandaag leven we in een wereld waar technologie en sociale netwerken in overvloed. MeetMe is een sociaal netwerk dat gebruikers in staat stelt om mensen te vinden met dezelfde interesses. Met andere woorden, MeetMe is een chat met andere mensen van alle leeftijden te voldoen. Deze applicatie is zeer vergelijkbaar met Instagram of Tinder, omdat het ""houdt"" en schrijf reacties aan andere gebruikers kunnen geven.

MeetMe is helemaal gratis, maar heeft een betaalde versie, die een aantal extra voordelen, zoals te zien wie uw foto's verwijdert advertenties ziet omvat, ontgrendelt u alle foto's van gebruikers, onder andere meer opties. U kunt MeetMe gebruiken als een enkele virtuele chat of dating.

Het kan echter problemen opleveren MeetMe proberen te initiëren van de mobiele applicatie.


""Problemen met de login"", is het mogelijk dat gebruikers problemen met de login vaak op uw account en adviseren u:

Oplossing 1 - opnieuw installeren MeetMe

Soms zijn dergelijke problemen worden meestal opgelost door het verwijderen en opnieuw installeren van de applicatie, dus we raden u aan de toepassing wilt verwijderen, dan schakelt u uw mobiele apparaat en zet hem weer aan de laatste seconden. Download de applicatie weer uit de winkel en probeer opnieuw in te loggen.

Oplossing 2 - Verwijder Updates

Soms is het mogelijk dat de nieuwste versie van MeetMe is niet compatibel met het besturingssysteem van het apparaat, dus is het soms raadzaam om terug te keren naar de vorige versie.

Oplossing 3 - Reset IP-adres

Het is mogelijk dat het logon probleem is te wijten aan het dynamische IP-adres waarop de router zet. Soms is het herstel van het IP-adres kan het probleem op te lossen met MeetMe. Om dit te doen, zet u de router en de stekker uit het stopcontact gedurende één minuut. Dan sluit de toepassing, sluit de router en een open MeetMe opnieuw.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Meetme? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Meetme, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Meetme, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Meetme toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Meetme vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Meetme


Kopie URL