WERKELIJKE STAAT

McAfee

Kunt u geen verbinding maken met McAfee? Probeer je McAfee te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of McAfee perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De McAfee -service lijkt te werken!

McAfee frequente storingen

McAfee, is een tool die controleert of uw computer wordt beschermd en informeert automatisch. Om de beveiligingsstatus gebeurt door firewalls en antivirus bescherming te bepalen. McAfee werkt op de achtergrond in staat zijn om bescherming te bieden door middel van automatische, met het oog op het verslag over de veranderingen in beveiligingsapparatuur.

Dit programma controleert of de software firewall en antivirus-apparatuur, evenals hun status te controleren met deze McAfee is bepalend voor de staatsveiligheid. Om de status van bescherming te controleren, is het noodzakelijk om een ​​goede internetverbinding van uw computer te hebben als McAfee-software kunt bijwerken.

Het is mogelijk dat in sommige McAfee aanwezige storingen en foutmeldingen te gooien, zo uit Down wordt niet voorzien in een aantal mogelijke oplossingen voor dergelijke vervelende problemen.


Sommige gebruikers hebben geklaagd wanneer zij proberen om Windows McAfee Security Suite installeren en de installatie mislukt. Om deze boodschap op te lossen is het aanbevolen dat de gebruiker die de McPreInstalll hulpmiddel, download een van de zip-bestanden van deze software. Dubbelklik om dat zip-bestand te openen, dan is de Pre-Install_tool.exe bestand te kopiëren naar uw bureaublad en dubbelklik en volg de instructies. Wacht tot het proces voltooid is om weer opnieuw te installeren McAfee.

Een andere mogelijke oplossing voor dit probleem is om de DNS-instellingen van uw netwerkkaart te wijzigen in een rijksambtenaar, zou dit kunnen helpen om deze problemen op te lossen. Wanneer u deze wijzigingen heeft aangebracht, opnieuw installeren van McAfee.


De foutmelding ""Fout 12152"" is een probleem kan zijn, want er was een beschadigde ontlading of onvolledige installatie kan ook worden veroorzaakt door een beschadigde Windows-register. Om deze foutmelding in Windows is het aanbevolen om de gebruiker in staat om het register in verband met McAfee code 12152 op uw computer te herstellen op te lossen. Voer een scan van uw computer om te controleren dat er geen virus of malware, heb je ook naar de prullenbak schijf legen en het stuurprogramma op de computer te werken.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met McAfee? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van McAfee, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot McAfee, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer McAfee toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die McAfee vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van McAfee


Kopie URL