WERKELIJKE STAAT

Mailchimp

Kunt u geen verbinding maken met Mailchimp? Probeer je Mailchimp te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Mailchimp perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Mailchimp -service lijkt te werken!

Mailchimp frequente storingen

Gebruik tools waarmee vergemakkelijken marketing activiteiten meestal heel gewoon voor bedrijven. Vaak is op zoek naar meer praktische e-mail campagnes te maken, zodat veel bedrijven gebruiken MailChimp om processen te stroomlijnen.

MailChimp is slechts een hulpmiddel dat beheert, automatiseert en ontwerp e-mail marketing campagnes, waar deze kan ook worden gemeten en berekend. In sommige gevallen kan dit provider sommige foutmeldingen, niets aan de hand als alles kan worden opgelost.


Op een gegeven moment kan verschijnen ""Oeps, er ging iets mis! Probeer het opnieuw ""boodschap vaak deze fout veroorzaakt worden, want als je een nieuw veld in uw MailChimp lijst hebt toegevoegd, is niet toegevoegd in dezelfde vorm Builder Gemakkelijk Forms. Om dit probleem op te lossen is het aanbevolen dat wanneer je naar nieuwe velden toe te voegen worden ook toegevoegd aan de bouwer.

Op het moment van het willen nieuwe lijsten toe te voegen aan MailChimp is het belangrijk op te merken dat bestandstypen compatibel zijn, ook dat het formaat correct is en dat het bestand niet te groot is.


Soms deze foutmelding is meestal ""lege response server"" wordt weergegeven wanneer u probeert om een ​​account aan te sluiten met MailChimp. Dit probleem kan optreden wanneer de termijn PHP configuratie voor de voltooiing timing was bereikt, om dit te gaan om de instellingen PHP-instellingen vast te stellen en uit te breiden van de tijd, probeer het opnieuw. Als het probleem blijft het is om contact op met ondersteuning.

Zoals we hebben gezien zijn er een aantal problemen met deze bekende tool, evenals hun oplossingen worden net zoals wordt aanbevolen als er fouten blijven verschijnen u contact opnemen met de technische ondersteuning MailChimp.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Mailchimp? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Mailchimp, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Mailchimp, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Mailchimp toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Mailchimp vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Mailchimp


Kopie URL