WERKELIJKE STAAT

IPlayer

Kunt u geen verbinding maken met IPlayer? Probeer je IPlayer te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of IPlayer perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De IPlayer -service lijkt te werken!

IPlayer frequente storingen

We willen vaak om je geest te kijken of luisteren naar onze muziek, tv-programma of onze favoriete podcast duidelijk, daarom is er BBC iPlayer, dat is een transmissie service van BBC Internet bedrijf.

Deze transmissie is beschikbaar op alle mobiele apparaten en is compatibel met verschillende besturingssystemen van computers, en ook beschikbaar voor Smart TV, zodat de gebruiker kan genieten van hun favoriete programma's van elk digitaal apparaat.

Het is belangrijk om te zeggen dat om te genieten van BBC iPlayer nodig is om een ​​goede verbinding met het netwerk te hebben.

U kunt niet in staat om deze transmissie genieten als u zich buiten het Verenigd Koninkrijk, zodat het platform foutmelding kan gooien als het volgende:


""BBC iPlayer werkt alleen in het Verenigd Koninkrijk. Sorry, als gevolg van problemen rechten. "" Dit bericht kan vervelend voor gebruikers die in het buitenland en wil de Britse inhoud te zien, niets aan de hand want vanaf IsNotDown hebben de oplossing voor dit probleem, dat is heel eenvoudig geworden. Moet de consument echter downloaden en betalen een VPN.

Een VPN doet, is verhuizen onze IP-adres in een ander land om de server te laten geloven dat we zijn aangesloten op een netwerk van het gewenste land.

Soms kunt u een VPN-oplossing de foutmelding iPlayer inhuren, maar sommige gebruikers hebben queijadas dat er een fout volmacht met BBC iPlayer, kan deze fout optreden die niet verwijderde cookies zijn en slaat de browser dus dit voorkomt het downloaden van bestanden of streaming online.

Het is ook mogelijk dat de VPN-gecontracteerde deze beschadigd en niet goed werken, dus het haar rol om onze IP verhullen niet kan voldoen, dus het is aan te bevelen dat een VPN-verzekering wordt gehandhaafd.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met IPlayer? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van IPlayer, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot IPlayer, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer IPlayer toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die IPlayer vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van IPlayer


Kopie URL