WERKELIJKE STAAT

Google Hangouts

Kunt u geen verbinding maken met Google Hangouts? Probeer je Google Hangouts te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Google Hangouts perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Google Hangouts -service lijkt te werken!

Google Hangouts frequente storingen

Google Hangouts is een instant messaging tool die opvalt door zijn telefooncentrale en videogesprekken. Deze toepassing wordt in Google-services gebouwd op het creëren van een account Gmail kan direct genieten van deze tool.

U kunt Hangouts ofwel gebruik maken van een computer, een mobiel apparaat of smart, hetzij door middel van een Tabletten, is het beschikbaar voor elk besturingssysteem. Dus de gebruiker kan worden aangesloten waar u ook bent.

Een hoogtepunt van Hangout is dat de gesprekken in de cloud worden opgeslagen, zodat u verschillende apparaten kunt synchroniseren zonder enig gesprek verloren.


Het is mogelijk dat in sommige gevallen gebruikers de foutmelding ""Kan geen verbinding met de server"" in te dienen. Dit bericht kan worden veroorzaakt door een probleem voordoet met de server.

U kunt deze fout is het aanbevolen dat de gebruiker beschikt over de nieuwste versie van de applicatie op te lossen en dat dit verenigbaar is met het apparaat. Het is ook mogelijk dat de gebruiker de toepassing opnieuw moet installeren.

In sommige gevallen kan dit bericht verschijnen, omdat ze niet over een goede internetverbinding hebben, zodat de gebruiker het netwerk en indien nodig contact op met uw netwerk provider moet controleren.

Als het probleem blijft het probleem direct kan afkomstig zijn van de Hangout platform, dus je moet wachten tot degenen die verantwoordelijk zijn het oplossen van de storing.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Google Hangouts? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Google Hangouts, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Google Hangouts, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Google Hangouts toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Google Hangouts vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Google Hangouts


Kopie URL