WERKELIJKE STAAT

Ghost Recon Breakpoint

Kunt u geen verbinding maken met Ghost Recon Breakpoint? Probeer je Ghost Recon Breakpoint te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Ghost Recon Breakpoint perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Ghost Recon Breakpoint -service lijkt te werken!

Ghost Recon Breakpoint frequente storingen

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, is een actie spel en tactische shooter ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft. Dit spel behoort tot de saga van Tom Clancy's Ghost Recon, wat met twee spelmodi single player en online multiplayer. Breakpoint is beschikbaar voor Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia besturingssystemen.

Sommige spelers hebben geklaagd over het spel, want soms kan het foutmeldingen gooien.


De foutmelding ""Error code Silent-50001"" wordt weergegeven wanneer u probeert aan te melden, dus dat betekent dat het een probleem is met Ubisoft servers. Omdat het een probleem buiten het internet en op de console of computer, kan de speler niets doen. Wij bevelen aan dat de gebruiker verbinding maakt met tijden die niet zo worden bezocht door andere spelers.


Het bericht ""Fout 00800 Mountain"" is een fout met betrekking tot de server. Deze foutmelding is zeer vergelijkbaar met de vorige, want het is een intern probleem van Ubisoft's servers, zodat de speler zal moeten wachten totdat de servers volledig zijn ingeschakeld in elk van de regio.

""Fout code 00011 Mountain"" is een foutmelding die aangeeft dat de zitting van het spel is niet langer beschikbaar. Dit is nodig om de connectiviteit van de computer consoles of per cheque op te lossen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Ghost Recon Breakpoint? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Ghost Recon Breakpoint, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Ghost Recon Breakpoint, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Ghost Recon Breakpoint toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Ghost Recon Breakpoint vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Ghost Recon Breakpoint


Kopie URL