WERKELIJKE STAAT

EBay

Kunt u geen verbinding maken met EBay? Probeer je EBay te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of EBay perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De EBay -service lijkt te werken!

EBay frequente storingen

Kopen via internet is uitgegroeid tot het dagelijks leven van vele mensen, bestaande een scala aan elektronische winkels die hoogtepunten, Ebay is een website gewijd aan de handel en veiling producten via internet is ideaal voor iedereen die wil verkopen en items te kopen van elke soort. Dus soms cadeautjes foutmeldingen praten dus over een aantal van hen en hoe ze gemakkelijk en effectief op te lossen.

Error 70407 Deze fout treedt op wanneer u probeert om de betaling via PayPal te maken en geen aankoop wordt bereikt. Het eerste wat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat de verkoper van PayPal als betaalmiddel. Het is ook belangrijk op te merken dat je moet vooraf worden aangemeld bij PayPal pagina, zodat u kunt blijven kopen van Ebay. Na verificatie deze stappen blijft nog steeds de fout wordt aanbevolen dat u contact opnemen met de klantenservice eBay of PayPal.


Als u een foutmelding met code 70226 betekent u uw maximale limiet voor het kopen en verkopen op eBay hebben bereikt, gebeurt dit omdat Ebay is kenmerkend voor het zijn een veilige markt, de oplossing voor dit probleem is contact direct met het platform te voorzien meer gegevens over de gebruiker voor Ebay kan die limiet te verhogen.


Het is ook veel voorkomende fout 70204 wat betekent dat de verkoper de koper verschijnt geblokkeerd, dit komt omdat de gebruiker probeert te maken van de aankoop bijna op hun profiel of omdat het is niet onopgemerkt door het verificatieproces telefoon , dus het is aangeraden dat je zeker dat je hebt een geverifieerd profiel maken of rechtstreeks contact opnemen met de verkoper.


Vergeet niet dat als foutmeldingen blijven en hebben deze aanbevelingen geïmplementeerd, is het het beste dat je contact opnemen met ondersteuning Ebay, omdat ze weten hoe u uw problemen op te lossen

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met EBay? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van EBay, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot EBay, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer EBay toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die EBay vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van EBay


Kopie URL