WERKELIJKE STAAT

Comedy Central

Kunt u geen verbinding maken met Comedy Central? Probeer je Comedy Central te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Comedy Central perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Comedy Central -service lijkt te werken!

Comedy Central frequente storingen

We zijn vaak gestresst van het werk of gewoon wilt de geest helder lachen voor een tijdens het kijken naar tv, dus er Comedy Central, die een televisiezender van oorsprong uit de Verenigde Staten, maar ook in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Ierland worden genoten, Duitsland en Latijns-Amerika. Het hoofddoel van dit kanaal komedie zoals de naam aangeeft de meeste programma's uitgezonden worden naar de humor. Geniet van dit kanaal door abonnementen kabel afhankelijk van het land waar je bent of ook via de applicatie of website, maar u kunt genieten van het kanaal in verschillende landen abonnement niet het kanaal is niet precies internationaal als denken.

Voor degenen die graag komedie en willen een paar uur lachen programma's doorgeven van Comedy Central is er de slimme apparaat applicatie of u kunt genieten door het hoofdkanaal, die de volgende foutmelding kan opleveren.


Dit TV-kanaal is alleen beschikbaar voor de Verenigde Staten, dus als we zijn in een ander land niet kunnen genieten van onze favoriete show, dus de foutmelding: ""Het spijt me. Deze video is niet beschikbaar voor uw locatie. ""

Om dit probleem is het raadzaam om een ​​VPN dat is een online dienst die huiden het IP-adres, zodat het web of de toepassing van Comedy Central site zal niet detecteren die locatie is het aansluiten van te kopen op te lossen.

Met de VPN-server kan zo veranderen moet u de Verenigde Staten te maken aan de Comedy Central-kanaal te zien als een Amerikaans IP vereist om te draaien.

Zorg ervoor dat u een VPN het werken met de Amerikaanse server te huren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Comedy Central? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Comedy Central, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Comedy Central, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Comedy Central toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Comedy Central vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Comedy Central


Kopie URL