WERKELIJKE STAAT

Canal+ Yomvi

Kunt u geen verbinding maken met Canal+ Yomvi? Probeer je Canal+ Yomvi te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Canal+ Yomvi perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Canal+ Yomvi -service lijkt te werken!

Canal+ Yomvi frequente storingen

Yomvi, is een platform dat biedt een digitale video met een live-uitzending. Het behoort tot de groep van Telefonica en is exclusief voor Movistar +. U krijgt toegang tot Yomvi alle apparaten, ook een voordeel van dit platform kan komen in het buitenland geweest.

Yomvi krijgt de mogelijkheid om de gebruikers om live kanalen die betrokken zijn bij de prijs inbegrepen, in aanvulling op de grote catalogus van series, documentaires, films, onder anderen te kijken. Yomvi andere gunstige eigenschap is dat u de verschillende inhoud tegelijkertijd kunt genieten op verschillende apparaten, dat wil zeggen, kunt u kijken op TV, tablet en mobiel op hetzelfde moment.

Sommige gebruikers hebben geklaagd over Yomvi, want soms gooit platform foutmeldingen.


""Fout 3222"" is een fout toegang tot video en wordt meestal veroorzaakt doordat het IP-adres niet is gevestigd in Spanje, of het kan zijn omdat de inhoud niet wordt gepubliceerd. Om dit te raden wij u aan een VPN gebruiken om het IP-adres te wijzigen op te lossen, in een aantal mogelijke gevallen is een probleem met de router, dus het is aan te raden om het en contact met uw provider opnieuw te starten.


""Fout 6030"" is een gerelateerde Microsoft Silverlight (Microsoft plugin Yomvi nodig om te laten zien in de browser). Om dit vervelende probleem is het raadzaam dat u een upgrade naar de nieuwste versie van Silverlight op te lossen, moet u verzekeren dat is ingeschakeld in de browser.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Canal+ Yomvi? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Canal+ Yomvi, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Canal+ Yomvi, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Canal+ Yomvi toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Canal+ Yomvi vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Canal+ Yomvi


Kopie URL