WERKELIJKE STAAT

Avira

Kunt u geen verbinding maken met Avira? Probeer je Avira te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Avira perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Avira -service lijkt te werken!

Avira frequente storingen

Avira Antivirus is een freeware software en computerbeveiliging. Het programma is verantwoordelijk voor het verkennen en verwijderbare harde schijf van de computer zoeken naar het virus en het controleren van elk geopend en gesloten bestand. Het heeft ook een premium-versie, die meer bescherming heeft.


Een belangrijk kenmerk van Avira Antivirus is dat het bescherming wolk, om de bestanden te analyseren. Echter, dit programma detecteert virussen, adware, spyware, ransomwares, onder anderen. Het herstelt ook bestanden getroffen door malware en blokkeert websites die kunnen worden besmet.


Sommige gebruikers hebben geklaagd over Avira Antivirus gooit een ""Error 500"" dus dat is geen Down've samengesteld enkele van de mogelijke oplossingen voor dit probleem op te lossen.
""Error 500"" op te lossen dit vervelende probleem raden u aan eerst de configuratie onderhoud van de software te openen. Om dit te doen, opent u de toepassing Cortana door op de ""Type hier om te zoeken"" knop> voer de app in het zoekvak> selecteer ""Open toepassingen en functies""> lokaliseren Avira Antivirus Instellingen> klik op ""edit""> Volgende> selecteer alle checkboxes > volgende> start Windows opnieuw.


Een andere mogelijke oplossing is om een ​​scanner met CCleaner software programma te maken, omdat de fout vanwege ongeldige registry entries of beschadigd is. Daarom CCleaner is een register cleaner programma. U kunt deze downloaden van de Windows Store. Om de scan uit te voeren, als volgt te werk:


1. Open CCleaner> klik Registry> selecteer alle selectievakjes registratie.


2. Klik vervolgens op ""Scan for Issues""> klik op ""Fix geselecteerde problemen"".


3. Vervolgens verschijnt een dialoogvenster waarin wordt gevraagd een back-up wordt geopend.


4. Klik op ""Fix alle geselecteerde kwesties.""


Als dit niet het probleem dat we raden aan om vanaf nul Avira Antivirus te lossen. Om dit persbericht> type ""appwiz.cpl"" doe> OK> selecteer Avira Antivirus> Verwijderen> Start Windows Windows + R ingedrukt voordat het opnieuw installeren van Avira Antivirus.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Avira? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Avira, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Avira, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Avira toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Avira vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Avira


Kopie URL