WERKELIJKE STAAT

Apple TV

Kunt u geen verbinding maken met Apple TV? Probeer je Apple TV te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Apple TV perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Apple TV -service lijkt te werken!

Apple TV frequente storingen

Traditionele tv via de kabel wordt steeds achterhaald. Nu is de markt domineren zijn apparaten intelligente software die verbinding maken met het internet waar gebruikers kunnen genieten van favoriete platforms zoals Netflix, Amazon Prime, Disney +, HBO onder anderen. De dus erkend merk Apple introduceert Apple TV, die is een content afspeelapparaat met 4K resoluties en volledig compatibel met andere Apple-apparaten, AppleTV interface is heel praktisch en intuïtief. Het is belangrijk op te merken dat als je wilt om een ​​goede werking van het apparaat moet worden aangesloten op een netwerk van internet.

AppleTV kan soms genereert fouten in de voortplanting, dan zullen we praten over de meest voorkomende en hoe het op te lossen.


Soms surfen op een aantal van onze favoriete video-applicaties deze foutmelding verschijnt voor ons ""Er is een fout Laad deze content"". Dit probleem kan worden veroorzaakt door een slechte verbinding met het internet, zodat de gebruiker moet corrigeren inrichting is verbonden met een netwerk en zorgt ervoor dat geen interferentie van de omgeving. Als u bent verbonden met een Wi-Fi-netwerk, controleer dan met een ander netwerkapparaat dat goed functioneert. U kunt ook proberen om verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk anders. U kunt proberen om de router opnieuw op te starten en als het probleem zich blijft voordoen raden wij u aan contact op met uw netwerk provider.

Voor een netwerkverbinding directer en beter het wordt aanbevolen de AppleTV is via AirPort of kabelverbinding.

Soms zijn sommige routers zijn niet compatibel met dit apparaat dus je moet ervoor zorgen dat uw router werkt perfect met AppleTV.

Er is hoop dat dit artikel heeft me geholpen om de foutmelding op te lossen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Apple TV? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Apple TV, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Apple TV, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Apple TV toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Apple TV vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Apple TV


Kopie URL