WERKELIJKE STAAT

Adobe Spark

Kunt u geen verbinding maken met Adobe Spark? Probeer je Adobe Spark te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Adobe Spark perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Adobe Spark -service lijkt te werken!

Adobe Spark frequente storingen

Adobe Spark is een nieuwe tool ontworpen om content te creëren voor sociale netwerken te vergemakkelijken. Het is een applicatie voor mobiele apparaten en computers, het maken van publicaties snellere netwerken en / of blogs. Ontwikkeld door Adobe System en bestaat uit drie afzonderlijke jezelf ontwerp toepassingen: Pagina Spark, Spark en Spark Video Post.

Adobe Spark is beschikbaar als een standalone abonnement of met de Adobe Creative Cloud plan. De gebruiker heeft volledige toegang tot de kwaliteit templates gebruiken, het toevoegen van foto's en teksten, waardoor het aan de grootte die past als netwerken of blogs.

Deze toepassing kan foutmelding geven, dus dan geven we aan om te doen in deze zaak.


De foutmelding ""Playback Permissions"" Deze foutmelding wordt weergegeven wanneer u probeert om de Spark Video-editor in Safari uit te voeren. Om dit te gaan naar Safari> Voorkeuren> Websites repareren> Autoplay. In de ""Laat de volgende sites Webs automatisch reproduceren middelen"" voor spark.adobe.com Selecteer ""Toestaan"".


Een Spark proberen om Adobe draaien verschijnt de foutmelding ""Toegang geweigerd"" op te lossen deze fout aanraden dat je naar Adobe Spark openen vanuit een andere browser, moet u mogelijk ook om delete cookies en browser cache.

Een andere mogelijke oplossing is om naar adobe site, meldt u zich af en vervolgens opnieuw in te loggen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Adobe Spark? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Adobe Spark, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Adobe Spark, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Adobe Spark toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Adobe Spark vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Adobe Spark


Kopie URL